Wednesday, 21 November 2012

Untold History : Semarrr Setaaann

Tarik napas dalam2.... pastikan sekeliling anda senyap sunyi.  Nak best.. buat lepas pkul 12 malam.. dengan asap kemenyan lagi bagus.. pastikan rumah anda dibuka tingkap dan pintunye seluas2 yg munkin...

dan jangan lupe..  sila off kan henpon anda. 

Jangan tengok atas... teruskan dengan bacaaan dibawah ni, diulang sebanyak 3 kali.. nak best, bace sekuat2 hati... :






Olaf Winstedt ade satu sifat buruk.  Bila dia ditugaskan ke negeri2 FMS... dia tak buat keje... instead, dia selongkar istana2 Melayu and study psal manuscript2 lama..

In 1909    dia tulis dalam satu unpublished Journal by Asiatic Society.. ilmu memanggil pontianak.  Recorded from account of  Dato' Amarabangsa Wiraja/Wijaya.. sorang pawang yg amat ampuh zaman tu dari Temenggor.. sometimes in 1850's

Itu "Ilmu panggil pontianak".klu ilmu "Halau dia balik".... tak pulak dia ajar... So... pepandai korang larr 

Hahahahaahahahahahaa

DISCLAMINER : Misterr Mo Razzi accepts no liability for the content of this page, or for the consequences of any disturbance or any other type of mental illness, earthly or celestials, taken on the basis of the information provided, unless that information is subsequently confirmed in writing. If you are not the intended recipient you are notified that disclosing, copying, distributing or taking any action in reliance on the contents of this information is strictly prohibited and at your own risks of being cursed.

17 comments:

  1. Hiihihihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  2. dah try dahhh...tapi toyol yang datang...

    ReplyDelete
  3. aku lupe bawak paku da...

    ReplyDelete
  4. cam best jer nk cuba kena tunggu malam jumaat ke???

    ReplyDelete
  5. Itu mentera ajer.. petuanya takde .. so agak susah nak jadi...

    ReplyDelete
  6. bro....jgn pandang belakang...jgn pandang tingkap...

    ReplyDelete
  7. Fatin here....hehe..nk komen blh??kalau ada manteramemanggil pontianak....macm mana kalau dia dtg nt nk anta dia balik..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko post je balik pakai DHL

      Delete
    2. Xsampai kt lokasi nt,drebar DHL tu dah mamposs kena gigit..haha

      Delete
  8. Nak lebih mujarab kene tunggu malam jumaat keliwon sblm tu kene 'memutih' dulu ... baru buat 'pathi geni'...kalu x jgn harap boleh jumpa ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikikiki...x nak aku!!!takot

      Delete
  9. Bro MO gambar tak boleh buka dah,imageshack mungkin dah shutdown..

    ReplyDelete
  10. Wa dah try..
    Mmg mujarab..
    Mmg betol² dtg punye..
    Dah abis wa baca jampi tu, tiba² keluar muka Rosmah kat TV3..
    Perghhhh, mmg menyeramkan..
    Mcm iras² pun ada..

    ReplyDelete